Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, oktober 2020

Når Venus bevæger sig ind i dit modsatte tegn, Jomfruen, når oktober starter, kan du forvente at nogle behagelige og meget hjælpsomme mennesker dukker op i horisonten, hvilket er lige hvad du har brug for, da det sociale projekt du har været involveret i står på spidsen og du kan bruge al den hjælp du tilbydes.

Den mest udfordrende del af måneden er omkring nymånen den 16. som fremhæver en spændt situation, som enten har indflydelse på din økonomiske situation eller vigtige relationer, eller begge. Det er en situation som du kender så udmærket nu, da der var en udvikling i august, og endda tilbage i marts, som allerede har sat dig i defensiven. Det kunne for eksempel have forbindelse til, hvordan man kan tjene penge i disse pandemi tider. De gode nyheder er, at efter midten af oktober falder trusselniveauet. Muligvis fordi du er klar til at skabe en stor transformation som ændrer sociale alliancer og eliminerer tro, som ikke længere har et brugbart formål.

Diskussioner i oktober og godt ind i november er giftige og folk udtrykker deres meninger. Hvis der er noget du opdager i 2020, er det at meninger kan være destruktive og skabe opdeling. Når en stor forandringer sker i december, vil du søge sandheden inde i dig selv, frem for udenfor. En periode med ensomhed starter på det tidspunkt.

Dagens Horoskop